GI frukost

GI frukostNär man står där på morgonen och snabbt ska få i sig en frukost kan det vara svårt att komma på en nyttig och bra GI frukost. När du beställer GI-boxens program så får du tal del av vår breda receptbank där du finner mängder av recept när du är sugen på en god GI frukost, eller kanske ett GI mellanmål, en GI lunch eller en GI middag!

GI frukost ger en bra känsla i kroppen

En GI frukost behöver inte vara mer avancerad än en vanlig frukost. Som du säkert hört många gånger innan, är frukost dagens viktigaste mål. En bra GI frukost ger en bra känsla i kroppen och fyller på dina energidepåer.

Proteinrik GI frukost ger en lång mättnadskänsla

Tänk på att en GI frukost ska vara proteinrik, därför är ägg, skinka och bacon bra tips. En proteinrik GI frukost är mättande och ger en lång mättnadskänsla, vilket är bra under en viktnedgång. Protein omvandlas inte heller lika lätt till fett som ändra näringsämnen.

Som sagt, vi vet att GI-boxen fungerar om du vill gå ner i vikt. Den genomsnittliga viktnedgången är 1-2 kg per vecka bland de tusentalskunder som hittills valt att testa GI-boxen.

Ring 08-702 59 90 om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig att gå ner i vikt och leva hälsosamt!