GI lunch som ger dig energi hela dagen!

GI lunchEn av de största överviktsbovarna är onyttiga luncher, rika på snabba kolhydrater och kalorier. Med GI-boxen får du färdiglagad GI lunch direkt hem till dörren, perfekta att ta med dig till jobbet eller skolan.
 
Att välja en GI lunch från GI-boxen blir inte bara billigare än att äta på restaurang, du sparar också tid och minskar risken för att drabbas av den klassiska eftermiddagströttheten som många lider av. 
 

Så tillagar du en GI lunch

GI-boxen levererar färdiglagad mat, praktiskt förpackad i enportionsboxar, direkt hem till dörren. Maten är fryst vid leverans. Tillagningen kan inte bli enklare: ta ut din GI lunch ur pappkartongen, stick håll på plastlocket och värm i mikro på full effekt i 7-8 minuter (eller i ugn på 200 grader i ca 40 min). Om din GI lunch har tinat blir tillagningstiden ungefär hälften så lång.

GI lunch, vad är det som gör de så nyttiga?

Varenda GI lunch är skapad för att ge en balanserad blodsockerkurva. En typisk GI lunch är rik på protein och naturliga fetter, men snål på kolhydrater (de som finns är särskilt utvalda för att ge en jämn blodsockerbalans). Att hålla blodsocker- och insulinproduktionen i balans är en nyckel för att hålla energinivån på topp och minska risken för sötsug och fettinlagring. GI-boxens GI lunch är dessutom kalorikontrollerade och innehåller endast 400-500 kcal per måltid.

Köper du GI-boxen får du även GI middag hemlevererad, samt recept på GI mellanmål och GI frukost!
 
Har du fler frågor om GI-boxen och våra GI-luncher så är du välkommen att ringa oss på 08-702 59 90.