GI mellanmål

Att äta regelbundet behöver verkligen inte vara svårt. För att hålla din blodsockerkurva jämn under dagens krävs GI mellanmål. För att hålla kurvan jämn krävs det att man äter ungefär var 3-4 timma under dagen.

GI mellanmålRegelbundna måltider med GI mellanmål

För att tillfredställa mättnadskänslan och undvika de där suget, krävs det man äter någorlunda regelbundet. Det är perfekt och smidigt med ett GI mellanmål som du enkelt kan ta med dig till jobbet och äta under eftermiddagen, när vi slarvar som mest med vårt energiintag.

Regelbundna måltider är en framgångsfaktor för att hålla blodsockerkurvan och förbränningen på rätt nivå. Därför är det bra om du tar för vana att äta ett eller två mellanmål mellan huvudmålen. Syftet är att du ska hålla koncentrationen och energin på topp och undvika att äta för stora portioner till lunch eller middag, vilket ofta är vanligt om det gått för långt tid sedan din senaste måltid.

Bred receptbank med allt från GI mellanmål till GI desserter.

I vår breda receptbank finner du många bra tips på GI mellanmål. Där finner du likaväl mumsiga tips på GI lunch, GI middag och GI frukost. Våra recept får du självklart ta del av när du beställer GI-boxens program.

Med GI-boxens program får du också ta del av våra träningstips och – scheman. Vi har sammanfattat tips om träning och motion, för dig som vill få ut ett större resultat under GI-boxens program. För att veta mer om GI-boxen så får du gärna slå oss en signal på 08-702 59 90!