Ditt vägval idag avgör hur din viktresa kommer att se ut. Hur mycket du kommer gå ner i vikt och hur lång tid det kommer ta.

 

Ditt vägval idag avgör hur din resa kommer att se ut.

Du har tagit fram din kartbok och broschyren som beskriver ditt fantastiska resmål. Har du valt den enkla snabba vägen där risken för dikeskörning är stor? Där intrycken och lärdomen och minnen av resan är oviktig? Eller kommer du att ta den vackra kustvägen som tar lite längre tid, men som i gengäld ger insikt och njutning och även resan blir ett bestående minne? Bilen är tankad och oljan är kollad. Du har dessutom en ny bil för säsongen. Frågan är hur du själv förberett dig inför resan. Har du givit dig själv samma omtanke och ”bränslepåfyllning”?

Är du en person som tittar i backspegeln eller blickar du framåt med glädje och förväntan emot vad som döljer sig bakom nästa kurva? Är det du som håller i ratten och styr, bestämmer fart och färdväg eller är du bara en medpassagerare?

Risken att hamna i diket finns alltid. Frågan är hur du hanterar det. Är du en person som ger upp när du stöter på ett hinder på vägen? Eller väljer du att se hindren som en erfarenhet att till exempel inte gasa i kurvan utan sakta ned innan kurvan nästa gång.

Vägen till målet kräver bränsle.

Publicerad: 2019-10-01

Tillbaka