Linköping, Norrköping, Jönköping och Halmstad är några av de nya orter som GI-boxen expanderat till sedan årsskiftet. Testa om vi leverererar till din ort genom att skriva in ditt postnummer på hemsidan.

- Jag är jätteglad att GI-boxen fortsätter expandra. Det är tack vare det stora intresset från våra kunder som vi kan öppna på nya orter, säger GI-boxens grundare och VD Ola Lauritzson.

GI-boxen finns sedan tidigare i Sockholm och Göteborg med omnejd. Liksom stora delar av Skåne. Men nu adderas alltså ett flertal nya orter till listan.

Vid årsskiftet öppnades ett nytt lager i Linköping där leveranser till Norrköping och Jönköping också hanteras. Samtidigt öppnades ett nytt lager i Skåne vilket har inneburit att orter som Trelleborg, Hässleholm, Kristanstad och Halmstad har kunnat läggas till.

- Det vi saknar idag är leveranser norrut. Idagsläget kör vi till Västerås och Uppsala men inte längre. Förhoppningsvis kan vi addera fler orter senare under året, säger Ola Lauritzson

Du kan testa om GI-boxen leverar till din adress genom att fylla i ditt postnummer på sajten. Finns inga leveranser idag kan man skicka en intresseanmälan som blir till underlag för framtida utkörningsområden.

Publicerad: 2020-01-20

Tillbaka