Följer du GI-diet så är GI-boxen ett perfekt komplement! Passar alla som vill hålla sitt blodsocker i balans och gå ner i vikt!

Det är inte alltid lätt att hålla reda på energiinnehållet i alla livsmedel och recept. Tillhör du gruppen som inte gillar eller har tid att beräkna eller lägga in själv så finns det en praktisk genväg med färdiglagade och näringsberäknade maträtter som levereras hem till dörren, alla rätter innehåller under 500 kcal. De har dessutom långsamma kolhydrater och ett bra GB värde.

10 smarta tip som hjälper dig hitta energin!

”Vi har märkt att kombinationen av motion och GI-boxen maträtter har hjälpt väldigt många att nå sina mål snabbt. Anledningen är att alla maträtter är energiberäknade och skapade för att ge maximal mättnadskänsla i förhållande till sitt kaloriinnehåll”, säger kostexperten Ola Lauritzson.

GI-boxen erbjuder 10 olika maträtter som levereras i praktiska portionsförpackningar. Man värmer maten i mikro eller ugn och måltiden är färdig på bara sju minuter. Exempel på maträtter är Laxburgare som serveras med vildris och en citrussås, Pannbiffar med blomkålsgratäng och Kyckling i röd curry.

Knepen som gör dig 10 år yngre!

”Men det allra viktigast är att maten är tillagad med stor omsorg där både smaken och innehållet är prioriterad”, säger Ola Lauritzson.

Beställer du GI-boxen så levereras maten hem till dörren. Varje leverans innehåller 10, 20 eller 40 matlådor. De kommer frysta och ska helst förvaras i frysen till dess att de värms upp.  

Publicerad: 2019-11-13

Tillbaka